حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

دیدار رهبران چین و کره‌جنوبی در حاشیه اجلاس گروه ۲۰

دیدار رهبران چین و کره‌جنوبی در حاشیه اجلاس گروه ۲۰ رئیس جمهور کره جنوبی به دیدار همتای چینی خود در محل اجلاس سران گروه 20 در اندونزی رفته و از او خواست نقش بیشتری در قبال موضوع کره شمالی ایفا کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۷ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر «یون سوک یول»، رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد، او در جریان دیدار با «شی جینپینگ»، رئیس جمهور چین در روز سه‌شنبه در اجلاس گروه 20 در شهر «بالی»، از پکن خواست نقش فعالانه‌تر و سازنده‌تر در مهار تهدید هسته‌ای کره شمالی ایفا کند.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، بر اساس اعلام این دفتر، شی جینپینگ به یون سوک یول گفت، امیدوار است کره جنوبی برای بهبود روابط خود با رقیبش کره شمالی تلاش کند.

 

آسوشیتدپرس نوشت، نشست رهبران چین و کره جنوبی در حاشیه اجلاس گروه 20، اولین نشست رهبران دو کشور از دسامبر 2019 محسوب شده و در پی پرتاب آزمایشی‌ ده‌ها موشک از سوی کره شمالی در هفته‌های اخیر برگزاری می‌شود.

 

دفتر رئیس جمهور کره جنوبی بیانه‌ای منتشر کرد که در آن نوشته شد: "یون سوک یول در جریان دیدارش با شی جینپینگ بعد از متذکر شدن روند اخیر تشدید تهدیدات هسته‌ای و موشکی و افزایش بی‌سابقه پرتاب‌های تحریک‌آمیز از سوی کره شمالی گفت، امیدوار است چین یک نفش فعال‌تر و سازنده‌تر (در قبال مساله کره شمالی) در مقام یک کشور همسایه و عضو شورای امنیت سازمان ملل ایفا کند."

 

بر اساس اعلام دفتر یون سوک یول، شی جینپینگ گفت، چین و کره جنوبی دارای منافعی مشترک در شبه جزیره کره بوده و هر دو کشور باید از صلح حراست کنند. او همچنین گفت، امیدوار است کره جنوبی فعالانه، روابط بهتر با کره شمالی را پیگیری کند.

 

به نوشته آسوشیتدپرس، در بیانیه‌ای که دولت چین درباره این نشست منتشر کرد اشاره‌ای به این که این دو رهبر درباره کره شمالی به بحث پرداختند نشد.

 

در بیانیه دولت چین عنوان شد، شی جینپینگ گفت، پکن آماده کار با کره جنوبی برای تقویت روابط دوجانبه و افزایش ثبات برای منطقه و جهان است. بر اساس این بیانیه،‌ رئیس جمهور چین بر لزوم اینکه دو کشور ارتباطات راهبردی و اعتماد سیاسی را افزایش دهند تاکید کرد.

 

همچنین در بیانیه دفتر رئیس جمهور کره جنوبی نوشته شد، رهبر کره جنوبی پیشنهاد داد دو کشور مذاکرات سطح عالی مرتب با هدف پاسخگویی مشترک به همه‌گیری، رکود اقتصادی جهانی و مسائل آب‌وهوایی برگزار کنند. همچنین این بیانیه تصریح کرد شی جینپینگ با لزوم انجام گفتگوهای سطح بالا موافق بود.

 

یون سوک یول از زمان تصدی ریاست جمهوری کره جنوبی در ماه مه به دنبال تقویت ائتلاف نظامی با آمریکا رفته و در ابتکارهای منطقه‌ای رهبری شده توسط آمریکا شرکت کرده اما مکررا ادعا داشته، چین، بزرگترین شریک تجاری‌اش، هدف چنین اقداماتی نیست.

 

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، برخی تحلیلگران می‌گویند گرایش یون سوک یول به واشنگتن ممکن است تلافی جویی اقتصادی از جانب چین را در پی داشته باشد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار